Va multumim ca ati accesat www.prinde-peste.ro!
Comanda dumneavoastra prin www.prinde-peste.ro sau prin telefon reprezinta acceptarea implicita a urmatoarelor conditii:DREPTURI DE AUTOR:
Toate imaginile prezentate pe www.prinde-peste.ro sunt proprietate a companiei S.C. DO FISH STORE EQUIPMENT S.R.L. (CIF : 39182870 , J17/505/2018) si a furnizorilor parteneri.
Toate preturile afisate pe site includ TVA si sunt exprimate pe unitatea de masura cuprinsa in specificatiile produsului.


ANULAREA COMENZII SAU SCHIMBAREA UNEI COMENZII

Va puteti anula comanda pana la sosirea curierului rapid ce se ocupa de  livrarea comenzilor. Anularea comenzii se va face telefonic.
Daca doriti sa adaugati unele produse va trebui sa va logati din nou in site si sa initiati o noua comanda. In cazul in care comanda precedenta nu a fost ridicata de curierul rapid, cele doua comenzi se vor trimite impreuna.REGIMUL OFERTELOR SPECIALE

In fiecare saptamana, www.prinde-peste.ro va va informa prin serviciul de e-mail (daca v-ati abonat la newsletter), despre promotiile aferente respectivei saptamani.
Nu putem face reduceri pentru produse deja cumparate.
Ofertele nu se cumuleaza, in acest caz va fi luata in considerare oferta cea mai avantajoasa pentru dumneavoastra.


FOLOSIREA DATELOR PERSONALE FOLOSITE IN COMUNICAREA CU www.prinde-peste.ro
Dupa fiecare comanda efectuata in magazinul nostru, veti fi contactat pentru a vi se confirma primirea comenzii si disponibilitatea produselor. De aceea va rugam ca datele oferite in crearea contului personal sa fie actuale si corecte.
Asigurandu-va de seriozitatea  noastra,  va asiguram ca nu vom folosi baza noastra de date in alte scopuri decat mentionate anterior!
Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni si condiții, aceștia intrând in vigoare odată cu publicarea pe site.
Contact Asociatia Nationala de Protectie a Consumatorului: www.anpc.gov.ro