Salut !

La cererea prietenilor prinde-peste.ro, scoatem la lumină un articol despre concursul de pescuit la crap, Cupa Prinde-Peste.ro ediția 1, desfășurat în luna mai 2019 pe balta Puiești, La Geneș! Nu voi intra foarte mult în detaliile acestui concurs, cu atât mai mult în esența evenimentelor neplăcute petrecute acolo (motiv pentru care nu am dorit să mai scriu acest articol).

La start au fost aliniate 15 echipe, formate din 2 sau 3 persoane, echipe bune ce au făcut ca acest concurs sa fie unul destul de echilibrat. Arbitrajul a fost asigurat de Dani Glavan și Nicu Presura, care în ciuda condițiilor grele, au fost fermi și corecți cu cei prezenți pe baltă. Adunarea pe baltă a fost dată la ora 7.00 dimineața , vineri 17.05.2019, tragerea la sorți începând cu ora 8.00. 

În urma tragerii la sorți, așezarea pe standuri a fost următoarea:


Concursul a avut o perioadă de desfășurare de 50 de ore, finalul fiind duminică 19 mai 2019 la ora 12:00.

În timpul concursului au fost efectuate 5 cântare oficiale și nici un extra cântar.

Totalul de pește prins în acest interval a fost de 254.160 kg, captura cea mai mare, 8.825 kg, fiind prinsă de echipa Senzor Planet.

Clasamentul la finalul concursului a aratat in felul urmator:
La finalul acestui articol sau mai degraba scurt rezumat, tin sa le multumesc baietilor pentru ca au rezistat la acest concurs. (stiu ei de ce). 
Felicitari castigatorilor acestei prime editii, ati facut o surpriza mare.

Nu in ultimul rand vreau sa multumesc si sponsorilor acestui concurs: Mg Special Carp, Senzor Planet, Vinoteca Evrika, Restaurantul Craft Rebel Food, Bacania Dasano si Agentia Imobiliara Info Galati.

Cu siguranta urmatoarea editie se va tine anul viitor, numai ca de data aceasta vom alege locatia cu o mai multa atentie.

Pana data viitoare va salut si va las cu cateva fotografii de la aceasta intrecere.

Fire intinse!
Lansezi, prinzi, repeti!