Menu
Your Cart

Blogul prinde-peste RSS Feed

03 May Roata Popularilor!
Dan 0 598
Salut!Acum cateva zile am aflat despre o initiativa a pescarilor din Romania, o intiativa care se numeste #roatapopularilor.Aceasta initiativa are ca ..
03 Jul Cupa prinde-peste.ro editia 1
Dan 0 362
Salut !La cererea prietenilor prinde-peste.ro, scoatem la lumină un articol despre concursul de pescuit la crap, Cupa Prinde-Peste.ro ediția 1, desfăș..
04 Feb Cum sa iti faci singur montura cu plumb in-line pentru crap!
Dan 0 512
Salut!!!Temperaturile din zilele astea ne fac sa ne gandim din ce in ce mai mult la zilele insorite petrecute pe malul lacurilor in cautarea pestilor ..
19 Sep Un peste frumos, o partidă de pescuit pe măsură!
Dan 0 455
Salutare prieteni pescari.Săptămâna trecută, după o lungă perioadă, a venit și pentru noi vremea unui mult așteptat și bine meritat concediu.Așa că am..
04 Sep DAM QUICK Z-BASE 8000
Dan 0 162
Mulineta DAM Quick Z-Base combină ultimele tehnologii de fabricație cu un design modern.Corpul mulinetei roșu și negru, împreună cu grip-ul din lemn f..
13 Aug Despre fire si tehnologii….
Dan 0 283
Firul de pescuit este o componentă extraordinar de importantă, de foarte multe ori neglijată de unii dintre pescari .În piața articolelor de pescuit e..
10 Jul La Inceputuri….
Dan 0 102
Salut.Săptămâna trecută am avut în magazin doi pescari, nu o să le dam numele, între care unul foarte, dar foarte  începător, pe care i-am echipat cu ..
03 Jan Pescuitul, copca si degeratul !
Dan 0 80
Salut!Desi gradele din termometre ne indica o vreme ce te face sa te gandesti la un inceput de primavara, nu putem neglija  faptul ca suntem la incepu..
21 Nov Cum abordam o partida de pescuit la crap pe ape curgatoare!
Dan 0 183
Salut!Zilele trecute, am editat si urcat pe Blogul Pescarilor Galateni, un super articol despre cum trebuie sa abordam o partida de pescuit la crap pe..
17 Nov Bruce Lee il bate pe Van Damme. :)
Dan 0 80
Salutare!Prin natura meseriei de zi cu zi, am ajuns sa interactionez si sa ma imprietenesc cu foarte multi pescari. Unii mai buni, unii pescari  de ca..
01 Nov Stiu ca'n delta este stiuca!
Dan 0 123
Inceput de luna Octombrie si vremea este mai frumoasa decat prevede calendarul.Deja pescarii din Galati si nu numai isi pregatesc unul cate unul truse..
10 Oct Cum poti sa lansezi la peste 150m distanta.
Dan 0 97
Este bine știut ca pe unele lacuri, posibilitatea de a lansa monturile la o distanta mare, poate fi diferenta dintre o partida reusita si una mai puti..
Afişare 1 - 12 din 41 (4 pagini)