Menu
Your Cart

Blogul prinde-peste RSS Feed

27 Jul Cupa Prinde-Peste.ro -editia a-2-a - pescuit la feeder
Dan 0 343
Salutare prieteni!In urma cu aproximativ doua luni, am participat la un concurs de pescuit la feeder organizat de colegii din Apsbr pe balta Agroacva ..
03 May Roata Popularilor!
Dan 0 784
Salut!Acum cateva zile am aflat despre o initiativa a pescarilor din Romania, o intiativa care se numeste #roatapopularilor.Aceasta initiativa are ca ..
03 Jul Cupa prinde-peste.ro editia 1
Dan 0 495
Salut !La cererea prietenilor prinde-peste.ro, scoatem la lumină un articol despre concursul de pescuit la crap, Cupa Prinde-Peste.ro ediția 1, desfăș..
04 Feb Cum sa iti faci singur montura cu plumb in-line pentru crap!
Dan 0 1131
Salut!!!Temperaturile din zilele astea ne fac sa ne gandim din ce in ce mai mult la zilele insorite petrecute pe malul lacurilor in cautarea pestilor ..
19 Sep Un peste frumos, o partidă de pescuit pe măsură!
Dan 0 522
Salutare prieteni pescari.Săptămâna trecută, după o lungă perioadă, a venit și pentru noi vremea unui mult așteptat și bine meritat concediu.Așa că am..
04 Sep DAM QUICK Z-BASE 8000
Dan 0 208
Mulineta DAM Quick Z-Base combină ultimele tehnologii de fabricație cu un design modern.Corpul mulinetei roșu și negru, împreună cu grip-ul din lemn f..
13 Aug Despre fire si tehnologii….
Dan 0 381
Firul de pescuit este o componentă extraordinar de importantă, de foarte multe ori neglijată de unii dintre pescari .În piața articolelor de pescuit e..
10 Jul La Inceputuri….
Dan 0 154
Salut.Săptămâna trecută am avut în magazin doi pescari, nu o să le dam numele, între care unul foarte, dar foarte  începător, pe care i-am echipat cu ..
03 Jan Pescuitul, copca si degeratul !
Dan 0 129
Salut!Desi gradele din termometre ne indica o vreme ce te face sa te gandesti la un inceput de primavara, nu putem neglija  faptul ca suntem la incepu..
21 Nov Cum abordam o partida de pescuit la crap pe ape curgatoare!
Dan 0 1099
Salut!Zilele trecute, am editat si urcat pe Blogul Pescarilor Galateni, un super articol despre cum trebuie sa abordam o partida de pescuit la crap pe..
17 Nov Bruce Lee il bate pe Van Damme. :)
Dan 0 118
Salutare!Prin natura meseriei de zi cu zi, am ajuns sa interactionez si sa ma imprietenesc cu foarte multi pescari. Unii mai buni, unii pescari  de ca..
01 Nov Stiu ca'n delta este stiuca!
Dan 0 182
Inceput de luna Octombrie si vremea este mai frumoasa decat prevede calendarul.Deja pescarii din Galati si nu numai isi pregatesc unul cate unul truse..
Afişare 1 - 12 din 42 (4 pagini)