Salutare prieteni pescari!


Dupa o scurta absenta revin cu o povestioara despre un nou concurs organizat in Galati si anume un concurs de feeder ce a avut loc pe Balta Zatun si a fost organizat de Onofrei Georege in numele grupului Pescari De Galati.

La acest concurs dupa cum v-am obisnuit am luat parte atat ca si concurent cat si ca sponsor, de data aceasta avand ca ajutor in sponsorizare pe partenerul nostru Mircea Gheran si produsele sale de exceptie, recunoscute sub marca MG Special Carp.

Multumesc Mircea pentru suport.Asadar sa vedem cum a fost la concurs.

In data de 1 Aprilie (nu a fost farsa, desi multi asa s-au gandit), cu mic cu mare, 21 de concurenti am luat cu asalt Balta de Pescuit Si Agrement Zatun situata pe malul Dunarii, pe drumul ce duce spre iesirea din tara spre Republica Moldova.

Desi era ora 6 dimineta, toti baietii erau pregatiti si asteptau cu nerabdare sa traga la sorti pentru a vedea pe ce stand au norocul sa pescuiasca si implicit sa vada cat de departe au de carat bagajele. :).

Startul concursului a fost dat la ora 7:30, pana atunci concurentii au avut de transportat bagajele pe standul de pescuit, de pregatiti nada si lansetele.

La aceasta intrecere a punctat orice peste prins si au fost permise toate tipurile de momeli de carlig.

Dupa 9 ore si 30 de minute de pescuit, concursul a luat sfarsit, cantarul oficial dezvaluind castigatorii acestei editii.


Locul 1 John JayDee - Remix Fishing 19,2 kg.

Locul 2 Ionut Constantinescu - Remix Fishing 16,8 kg.

Locul 3 Viorel Manaila 6,60 kg.In loc de incheiere vreau sa felicit castigatorii acestei editii, organizatorilor Onofrei George si Aurelian pentru implicare, tuturor concurentilor (a fost o placere sa fiu iar intre voi) si nu in ultimul rand sa ii multumesc lui Mircea Gheran pentru suportul acordat in sponsorizarea acestui concurs.

Pana data viitoare, va salut, fire intinse si vreme frumoasa la pescuit.