Menu
Your Cart

Blogul pescarului RSS Feed

14 Jul Cupa Pescari Din Galati - Lacul Blasova!
Dan 0 14
Salut!!!Odata trecut concursul organizat de grupul Pescari Din Galati Si Din Toata tara in perioada 08.07.2016 si 10.07.2016, a venit momentul sa fac ..
03 Jul Cupa prinde-peste.ro editia 1
Dan 0 76
Salut !La cererea prietenilor prinde-peste.ro, scoatem la lumină un articol despre concursul de pescuit la crap, Cupa Prinde-Peste.ro ediția 1, desfăș..
07 Jan Pescuit cu boilies pe ape salbatice - Interviu cu Luigino Litvinenco.
Dan 0 3
Salutare prieteni pescari si bine ne-am regasit in noul an.Vreau sa incepem anul in forta si pentru asta am pregatit azi un interviu cu un prieten, pe..
27 Nov Cum ne alegem lansetele pentru pescuitul la spinning
Dan 0 3
Salutare prieteni pescari.Azi vreau sa va prezint inca un material valoros scris de prietenul meu Radu Volintir. Este un articol in care trateaza o pr..
08 Nov Pescuit la rapitor cu gume moi tip Worm
Dan 0 1
Salut prieteni pescari.Azi va invit sa citiți un nou articol semnat Radu Volintir. Un articol în care ne vorbește despre pescuitul pestilor răpitori c..
01 Nov Pescuit la stiuca cu Jerkbaits
Dan 0 13
Salutare prieteni pescari.Cu mare bucurie vreau sa va anunț ca începând de astăzi pe blogul prinde-peste.ro, puteți găsi articole foarte interesante ș..
12 Oct Spinnerbite!
Dan 0 7
Salut.Continuam seria de prezentare a nalucilor pentru pescuitul la spinning cu spinnerbaitul.Spinnerbait-ul este o naluca reactiva, ce produce mari t..
11 Oct Pescuitul  la spinning cu gume!
Dan 0 14
Pescuitul cu gume (naluci de silicon), devine un stil de pescuit din ce in ce mai apreciat de catre pescarii de spinning de la noi din tara.Gumele sun..
08 Oct Cum alegem lansetele de crap!
Dan 0 6
Salut!Azi aș vrea sa îți vorbesc despre lansetele de crap.Acest subiect este amplu dezbatut și starneste multe contoverse în rândul pescarilor de crap..
03 Oct Reteta de mamaliga pentru momitor.
Dan 0 4
Salut din nou.Dan sunt și vreau sa îți dezvalui o reteta de mamaliga pentru momitor, ce o poți pregăti atât acasă cât și pe balta.Indiferent unde o pr..
21 Sep Cupa Carp Fever - Lacul Blasova!
Dan 0 3
Salut!Dan sunt si azi as vrea sa iti vorbesc despre primul concurs de pescuit in care m-am implicat pe parte de organizare.Cu aproximativ o luna inain..
10 Aug La rapitori pe Dunare in August.
Dan 0 3
Incarcat cu incredere si entuziasm am pornit duminica trecuta catre prima partida de pescuit dedicata in totalitate pestilor rapitori pe Dunare.Deobic..
Afişare 1 - 12 din 22 (2 pagini)