Menu
Your Cart

Nada Benzar Mix 1kg

Nada Benzar Mix 1kg
NOU
Nada Benzar Mix 1kg

Nada de cea mai bună calitate este unul din principalii factori de reușită ai unei partide de pescuit, fie că este de plăcere, fie că este în competiție. Rezultată dintr-o experiență de peste 25 de ani de competiție, gama de nade, aditivi și momeli Benzar Mix este perfect adaptată apelor noastre și peștilor care trăiesc în ele. Gama Benzar Mix crește an de an, și asta pe baza cererii tot mai mari pentru nada cu care pescarii obțin rezultate pozitive.


Mreană Scobar

Fiind una din preferatele pescarilor de râu, această nadă de culoare roșie, de calitate și aderență bună a fost concepută pentru pescuitul la mreană și scobar. Nada conține făină de cașcaval în proporție de 20%, ce este irezistibilă atât mrenelor cât și scobarilor. Prin adăugarea unei cantități adecvate de viremuși obținem un amestec excelent ce va fi irezistibilă pe apele curgătoare.


Crap Caras Roșu

Este vorba despre o nadă de calitate, cu aromă de lămâie și portocale, de culoare roșie, ce a fost conceput pentru pescuitul carasului și al crapului, fiind prinzătoare și în apele reci, când temperatura apei nu atinge 15 grade. Putem avea partide reușite în special primăvara, când peștii se hrănesc mai reținut, iar pofta de mâncare este încă mică!


Clean

Puțin producători de nade de pescuit se pot lăuda că ar avea în gama lor de produse nadă dedicată special acestei specii de pește. Gama de nade Benzar conține și astfel de nadă. În primul rând poate fi folosită cu succes pe ape curgătoare mai mici, canale unde această specie de pește este bine reprezentată. Amestecul conține componente (pupă de fluture de mătase, parmezan) ce sunt pe placul cleanului. Prin adăugarea unei cantități adecvate de viremuși o putem face și mai atractivă peștilor!


Crap Extra 

Această nadă conține toate acele componente de calitate, ce nu pot lipsi din nici o nadă bună de calitate pentru crap. Amestecul conține minipeleți, ce cresc puterea de atracție al amestecului. Poate fi folosit în orice moment al anului, această nadă de calitate superioară pentru crap!


Crap Căpșune 

Este vorba despre o nadă de culoare roșie, deja bine cunoscută și îndrăgită de pescari, cu miros și gust intensiv de căpșune, pe care o recomandăm în primul rând pescuitului la crap. Popularitatea sa nu este întâmplătoare, deoarece crapii nu pot rezista acestui amestec. Este solubil în apă și datorită aromelor sale intense, peștele este atras de la distanță. Conține cantități mari de cânepă și de făină de semințe de in, despre care se știe că au efecte de creștere al apetitului peștilor.


Apă curgătoare

După cum îi sugerează și numele, acesta este o nadă pentru apă curgătoare. Pentru ca o nadă să aibă efectul corespunzător, acesta trebuie să conțină ingredientele pe care peștele le va consuma cu plăcere. În această nadă, toate acestea vor fi găsite! Fie că este vorba despre un pescuit la plută sau unul la grund cu năditor, la mreană, scobar sau albitură, nada de apă curgătoare va fi o alegere bună!


Anason

Gama de nade Benzar nu ar fi completă dacă nu ar conține cel puțin o nadă care să conțină anason, combinat cu diferite semințe prăjite și măcinate, precum cânepă, in sau semințe de floarea soarelui. Această nadă le conține pe toate, astfel s-a obținut un amestec, ce este indispensabil necesar în pescuitul de succes al crapului. Punctul forte al acestui mix stă în anasonul, ce are efect de mărire al poftei de hrănire al crapilor. Folosită doar simplu, sau în amestec cu alte nade, semințe sau peleți poate fi folosită cu succes în orice anotimp al anului.


Miere Crap

O nadă de culoare deschisă cu aromă intensă de miere, ce este una din preferatele crapilor și al altor specii de pești „amatori de dulciuri". Cu această nadă putem avea rezultate bune în special în condiții extreme, ape tulburi, sau în ape mai adândi, unde vizibilitatea este mai scăzută. O recomandăm în special în lunile de vară, pe ape în încălzire!


Căpșune

Este vorba despre o nadă de culoare roșie, deja bine cunoscută și îndrăgită de pescari, cu miros și gust intensiv de căpșune, pe care o recomandăm în primul rând pescuitului la crap. Popularitatea sa nu este întâmplătoare, deoarece crapii nu pot rezista acestui amestec. Este solubil în apă și datorită aromelor sale intense, peștele este atras de la distanță. Conține cantități mari de cânepă și de făină de semințe de in, despre care se știe că au efecte de creștere al apetitului peștilor.


Usturoi

O nadă de culoare deschisă ce dispune de un miros de usturoi neplăcut pentru nasul omului, și pe care o recomandăm în special pescuitului la caras, dar prin folosirea ei pe apele intens populate cu crap putem avea surprize plăcute.


Crap Caras

Este vorba despre o nadă de calitate, cu aromă de lămâie și portocale, de culoare galbenă, ce a fost conceput pentru pescuitul carasului și al crapului, fiind prinzătoare și în apele reci, când temperatura apei nu atinge 15 grade. Putem avea partide reușite în special primăvara, când peștii se hrănesc mai reținut, iar pofta de mâncare este încă mică!


Crap

La pescuitul crapului dintre cele mai apreciate arome sunt de căpșune, respectiv de amigdale. În acest mix se găsesc ambele arome, iar din combinația celor două a rezultat o nadă foarte prinzătoare, cu componente de calitate. O recomandăm mai ales pe ape în încălzire, de peste 15 grade. Pentru mărirea efectului dorit se pot adăuga diverse semințe sau peleți!


Mreană-scobar

Este vorba despre un mix pentru ape curgătoare ce conține și coriandru și poate fi folosit în orice anotimp, iar prin adăugarea de momeală vie, viermuși devine de-a dreptul irezistibilă solzoșilor. Cantitatea recomandată de viermuși la 1 kg de nadă este de 200 grame momeală vie. Această nadă de culoare deschisă a fost concepută în special la pescuitul scobarului.


Lucerna

O nadă de culoare verde cu aromă specială de lucernă, concepută expres la pescuitul de cteno și de crap. Această nadă nu doar atrage peștii la locul dorit dar îi ține acolo mai mult timp. Acest efect de ținere al peștilor pe loc poate fi mărit prin adăugarea de semințe, peleți, diferiți în funcție de specia vizată: cteno sau crap!


Cteno-crap

Un amestec de culoare roșie, cu o aromă specială, dulce, de tutti-frutti, concepută expres la pescuitul de cteno și de crap. Această nadă nu doar atrage peștii la locul dorit dar îi ține acolo mai mult timp. Acest efect de ținere al peștilor pe loc poate fi mărit prin adăugarea de semințe, peleți, diferiți în funcție de specia vizată: cteno sau crap!


Betaină crap

Nadă de calitate, de culoare deschisă ce conține betaină. Caracteristica principală al acestui mix este că produce un efect îndelungat de foamete peștilor, ce îi va obliga să rămână mai mult timp pe patul de nadă și să se hrănească mai mult timp. Această nadă poate fi folosită cu succes la partide de pescuit de mai multe zile, când introducem o cantitate mai mare de nadă în apă. O putem folosi în orice anotimp!


Big Fish

O nadă special concepută pescuitului la pește de talie mare, ce conține semințe prăjite, cărora peștii de talie mare nu le pot rezista. În urma testelor s-a desmonstrat că această nadă rămâne și atunci prinzătoare, când cu alte nade nu avem nici un efect. Funcționează foarte bine în apă limpede, la pescuitul pe ape adânci, precum balastierele. O recomandăm la pescuitul crapului, plăticilor precum altor albituri de talie mai mare!


Scobar

Nadă de apă curgătoare, cu conținut de semințe de coriandru ce poate fi folosi în orice anotimp, căruia dacă i se adaugă momeală vie, viermuși devine de-a dreptul irezistibilă solzoșilor. Cantitatea recomandată la 1 kg de nadă este de 200 grame viermuși. Această nadă de culoare deschisă a fost concepută în special la pescuitul scobarului. 


Scoică

Indiferent dacă vorbim de ape curgătoare sau balastiere sau alte ape stătătoare cu mari întinderi de ape este bine cunoscut că din meniul crapilor nu lipsesc scoicile, ba chiar pe unele ape aceste vietăți reprezintă sursa principală de hrană al crapilor. La conceperea acestei nade de acest lucru s-a ținut seama. Îndiferent de tehnica de pescuit aleasă ea poate fi folosită deopotrivă pe ape curgătoare, precum Dunăre, sau ape stătătoare. Prezentată cum trebuie și la locul potrivit, efectul dorit nu se va lăsa așteptat!


Special Concurs

O nadă de calitate premium, ce afost conceput pe baza experiențelor de concurs strânse de Benzar Zsolt de-a lungul anilor. Conține componente precum coriandru, anason, cuișoare, care au efect asupra tuturor speciilor de pești pașnici. Nada poate fi folosită cu succes și în condiții de concurs. 

Este pusă pe piață în două culori diferite: maro, respectiv negru. Prin adăugarea de diferite arome poate fi folosită atât în ape în încălzire, calde, sau reci. Această nadă a primit votul de încredere din partea mai multor pescari de competiție din România! 


Plătică

Este vorba despre o nadă special concepută pescuitului plăticii, cu componente atent alese, ce conține turtă dulce și biscuiți. Acestă nadă poate fi folosită în orice sezon al anului cu adăugarea de arome adecvate. Puteți crește eficiența mixului prin adăugarea de larve Chironomus! 


Special Feeder

O nadă de calitate superioară ce afost concepută în special pescuitului prin tehnica feeder. 

În funcție de specia de pește vizat, poate fi bine combinat cu celelalte nade din gama Benzar Mix, prin urmare poate fi folosit atât pe ape curgătoare, cât și pe ape stătătoare. 


Vanilie

O nadă de calitate, de culoare deschisă, cu aromă de vanilie, care își exercită cel mai bine efectul atractiv pe ape în încălzire, în special datorită gustului dulceag pe care-l are. O recomandăm în primul rând în pescuitul crapului și al carasului. Pentru mărirea efectului dorit se poate adăuga diverse semințe sau peleți!


Oblete

Aceasta este o nadă de granulație foarte fină și deschisă la culoare, care umectat corespunzător produce un nor în apă ce este foarte atractiv peștilor de talie mică (obleților). O recomandăm în primul rând la pescuitul de viteză, cu vargă la mărunțiș, chiar și în condiții de concurs


Făină de pește

Nadă cu conținut ridicat de proteine, foarte hrănitor, ce conține 20% făină de pește. Această compoziție le poate fi cunoscută pescarilor din crescătorile de pești. 

Este un amestec foarte consistent cărora nu le pot spune nu nici crapii de talie mare!


Tutti-frutti

Un amestec cu gust dulce, aromă de tutti-frutti, concepută în special pescuitului la ciprinide. Această nadă nu doar atrage peștii la locul dorit dar îi ține acolo mai mult timp. Acest efect de ținere al peștilor pe loc poate fi mărit prin adăugarea de semințe, peleți, diferiți în funcție de specia vizată: cteno sau crap!


Bază crap 

O nadă de calitate superioară, pentru pescuitul crapului, ce conține toate acele componente ce nu pot lipsi din nici o nadă de calitate. Această nadă poate fi bine combinată cu alte nade de crap din seria Benzar Mix, dar tot atât de bine poate avea efectul scontat folosit și singur, chiar și în partide de mai multe zile. 


Crap betaină

Nadă de calitate, de culoare deschisă ce conține betaină. Caracteristica principală al acestui mix este că produce un efect îndelungat de foamete peștilor, ce îi va obliga să rămână mai mult timp pe patul de nadă și să se hrănească mai mult timp. Această nadă poate fi folosită cu succes la partide de pescuit de mai multe zile, când introducem o cantitate mai mare de nadă în apă. O putem folosi în orice anotimp!


Crap Black+peleti - Negru

Aceasta este o nadă de culoare neagră, ce conține toate acele componente de calitate, ce nu pot lipsi din nici o nadă de crap de calitate. Efectul atractiv este mărit de conținutul de micropeleți. Datorită culorii sale poate fi folosită și în apele în răcire, sau deja reci, când peștii se hrănesc mai puțin și cu grijă, iar nadele mai deschise la culoare pot provoca un efect alarmant.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Marca: Benzar Mix
  • Cod produs: 94005-001
Unități vândute: 0
Vizualizări: 241
10,00 Lei

Opţiuni disponibile